Wij bieden u de hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Meer info

Bowling oplossingen waar u wat aan heeft

Meer info

De beste service!

Meer info

Bowling Reparatie

Door onze jarenlange ervaring met onderhouds- en revisiewerk kennen we de prijs en levensduur van de verschillende producten die beschikbaar zijn. Om u te helpen hebben wij een aantal producten standaard voor een scherpe prijs beschikbaar.

Lees meer

Bowling Onderhoud

Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Onze monteurs kunnen de meest voorkomende types bowlingapparatuur te onderhouden en te reviseren, maar wij hebben ook contacten met specialisten om specifieke apparatuur op de juiste wijze te kunnen onderhouden, repareren of vervangen.

Lees meer

Personeelstrainingen

Wij helpen uw technische dienst om het beste uit zichzelf te halen en geven trainingen die aansluiten bij wat er op de werkvloer gebeurt. Met onze hulp blijft de kennis van uw personeel up-to-date en is iedere werknemer maximaal inzetbaar.

Lees meer

Veiligheid

De veiligheidseisen voor bowlingbanen zijn de afgelopen jaren flink verscherpt. Wij adviseren u over de te nemen maatregelen en brengen een scherpe offerte uit. U kunt bij ons onder andere terecht voor mechanische afscherming in de vorm van een veiligheidskooi, beschermkappen of hekwerken, indien nodig aangevuld met elektronische voorzieningen.

Lees meer

De beste service voor uw bedrijf

Ons team van gespecialiseerde medewerkers heeft jarenlange ervaring in de bowling business en wij nemen u graag werk uit handen. Van modernisatie tot het verbouwen van uw bowling of reparatie van machines: elk project voeren wij met zorg uit. Onze ervaring geven we dan ook graag aan u mee; waar nodig voorzien wij uw personeel van een gepaste opleiding, zodat uw bowling een succes wordt.

Wij installeren, onderhouden en repareren, maar ondersteunen ook bij visie & strategie. Bijvoorbeeld door u te adviseren bij het kiezen van de beste locatie of de juiste nevenactiviteit. Als klant van Bowling Business profiteert u niet alleen van onze ervaring, maar ook van ons netwerk met experts in alle facetten waarmee leisureondernemers te maken hebben. We delen onze ervaring en expertise graag met u als klant.

Onderhoud & Revisie

Voor de meest gangbare machines hebben wij altijd onderdelen op voorraad. Indien nodig kunnen wij direct aan de slag om uw bowling weer ‘up and running’ te krijgen. Indien nodig kunnen wij uw machines ter plaatse reviseren. Wij kennen vrijwel alle Brunswick en QubicaAmf bowlingmachines door en door. De machines worden door ons compleet gestript, schoongemaakt en uitgebreid gecontroleerd en getest. Versleten onderdelen vervangen we en we bouwen alles weer op. Daarna stellen we de machines juist af en testen ze voor we hem weer installeren. We geven duidelijke instructies aan uw personeel, zodat de gereviseerde machines weer jarenlang probleemloos mee

De monteurs van Bowling Business kunnen, wanneer zij een goede storingsomschrijving hebben doorgekregen met het juiste type machine, altijd de juiste onderdelen meenemen zodat zij binnen de kortste mogelijke tijd uw bowling 'up and running' hebben.

Bowling business webshop

Bowling Business
webshop

Wij leveren de hoogste kwaliteit onderdelen voor een scherpe prijs en met uitstekende service. Met onze passie en ervaring durven wij als kleine speler op de markt de concurrentie met alle grote bedrijven aan.

Naar webshop
Bowling business webshop

Bowl
Experience

Voor een goedlopende bowling is het belangrijk dat gasten een positieve beleving meekrijgen, zodat ze graag terug willen komen. Wij leveren niet alleen de technische know-how om alles goed te laten draaien, maar denken met u mee om dat stapje extra te zetten en u te onderscheiden als de plek om een topmiddag of –avond te beleven.

Volg ons op social media