Bowling Reparatie, onderhoud en revisie

Bowling Business kent de markt goed door onze jarenlange ervaring met onderhouds- en revisiewerk. Wij bieden een speciaal geselecteerd aanbod van kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Uiteraard geven wij ook adviezen over onderhoud, zodat producten niet voortijdig stuk gaan. Mocht in uw geval een ander product beter zijn gaan we voor u op zoek naar de beste prijs.

Het kan zijn dat uw hele machinepark een opknapbeurt nodig heeft, maar in andere gevallen hoeven alleen bepaalde onderdelen een update te krijgen doordat die bijvoorbeeld door ouderdom moeilijker te krijgen zijn en verlengt u met een geringe investering de gehele levensduur van uw machines. En uit ervaring weten we dat het soms voldoende is om uw technische staf goede instructie te geven en ook in dat geval helpen wij u verder. Wij streven naar een langdurige relatie met bedrijven en dat kan alleen door eerlijk en betrouwbaar advies te geven. Wij plannen liever samen met u deugdelijk preventief onderhoud dan dat we om 22u ’s avonds voor de deur staan om een storing op te lossen.

Preventief onderhoud:

Preventief onderhoud is absoluut noodzakelijk om de bowlingmachines goed te laten functioneren. Toch valt er op dit gebied veel verschillende keuzes te maken hoe het onderhoud verricht kan worden. Dit maakt dat dit werk een zeer specifiek vakgebied kan worden benoemd. Door de verschillende slijtagekarakteristieken van de onderdelen, en wat de oorzaak is van het uitvallen van een bepaald onderdeel, kan de monteur de keuze maken iets te vervangen of te repareren.

Hoe dat onderhoud het beste uitgevoerd kan worden is een vak op zich. Onze monteurs maken op basis van slijtagekarakteristieken de keuze tussen vervangen en repareren en zullen altijd de oorzaak zoeken van het uitvallen van onderdelen om te voorkomen dat een storing later op een andere manier terugkomt. Soms is het verstandig om een onderdeel dat nog in redelijke staat is toch te vervangen, omdat we daarmee een storing waar uitgebreid sleutelwerk voor nodig is kunnen voorkomen. Dit preventieve onderhoud is misschien wel ons sterkste punt en daarmee onderscheiden wij ons in de markt.


Mocht er toch een storing zijn, staan wij ook voor u klaar. Aan de telefoon nemen we alles met u door zodat wij een correcte en volledige storingsomschrijving hebben met het juiste type machine. Onze monteur neemt direct de juiste onderdelen mee om uw bowling binnen de kortst mogelijke tijd weer ‘up and running’ te hebben.

Bowling pinseterr Bowling baanmachine Bowling ballenretour Bowling chassis Bowling besturingskast Bowling chassis
Volg ons op social media