bowling onderhoud

Laat uw gehele bowling onderhouden

Wij hebben veel ervaring met onderhouds- en revisiewerk en weten welke apparatuur voor u geschikt is. Wij leveren producten met een goede kwaliteit en lange levensduur, zodat deze minder vaak vervangen hoeven te worden. Wij geven u en uw medewerkers advies over het juiste onderhoudsplan en helpen u om bijvoorbeeld de impact van de bowlingballen te minimaliseren.

Goed onderhoud is essentieel om storingen te voorkomen en de levensduur van apparaten te verlengen en voorkomt onverwachte kosten voor u.


Preventief onderhoud:

U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten dat wij geheel op uw wensen afstemmen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bowlingmachines in goede staat blijven. Preventief onderhoud is absoluut noodzakelijk om de bowlingmachines goed te laten functioneren. Toch valt er op dit gebied veel verschillende keuzes te maken hoe het onderhoud verricht kan worden. Dit maakt dat dit werk een zeer specifiek vakgebied kan worden benoemd. Door de verschillende slijtagekarakteristieken van de onderdelen, en wat de oorzaak is van het uitvallen van een bepaald onderdeel, kan de monteur de keuze maken iets te vervangen of te repareren.

Hoe dat onderhoud het beste uitgevoerd kan worden is een vak op zich. Onze monteurs maken op basis van slijtagekarakteristieken de keuze tussen vervangen en repareren en zullen altijd de oorzaak zoeken van het uitvallen van onderdelen om te voorkomen dat een storing later op een andere manier terugkomt. Soms is het verstandig om een onderdeel dat nog in redelijke staat is toch te vervangen, omdat we daarmee een storing waar uitgebreid sleutelwerk voor nodig is kunnen voorkomen. Dit preventieve onderhoud is misschien wel ons sterkste punt en daarmee onderscheiden wij ons in de markt.

Mocht er toch een storing zijn, staan wij ook voor u klaar. Aan de telefoon nemen we alles met u door zodat wij een correcte en volledige storingsomschrijving hebben met het juiste type machine. Onze monteur neemt direct de juiste onderdelen mee om uw bowling binnen de kortst mogelijke tijd weer ‘up and running’ te hebben.

U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten dat geheel op uw wensen wordt afgestemd zodat u er van verzekerd bent dat uw bowlingmachines in goede staat blijven.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op


Terug naar overzicht
Volg ons op social media