Image 1

Risico-inventarisatie en veiligheid

U bent als werkgever verplicht om te zorgen voor veilige en gezonde werkomstandigheden, maar voldoet uw bedrijfspand aan die veiligheidseisen? Wij adviseren u over de te nemen maatregelen en brengen een scherpe offerte uit. U kunt bij ons onder andere terecht voor mechanische afscherming in de vorm van een veiligheidskooi, beschermkappen of hekwerken, indien nodig aangevuld met elektronische voorzieningen.

Buiten deze voorzieningen bieden wij meer opties om de veiligheid van uw personeel te waarborgen, waaronder:

  • Organisatorische maatregelen zoals een goede voorlichting en training van uw personeel over het veilig werken met een bowlingmachine.
  • Het juist (laten) uitvoeren van onderhoud aan uw bowlingapparatuur. Een ervaren onderhoudsmonteur kent ieder mogelijk gevaar en kan hier goed mee omgaan.
  • Het plegen van goed onderhoud. Daardoor heeft een bowlingmachine tijdens normaal gebruik nauwelijks of zelfs geen menselijke aandacht nodig en vormt deze dus ook geen risico.
  • Hulp bij het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Ieder bedrijf is verplicht die bij de start van een onderneming te hebben en uw werknemers moeten de RI&E kunnen inzien. Het is altijd de moeite waard om een bestaande RI&E na te lopen en indien nodig te updaten.

    Terug naar overzicht
    Get in Touch