Bowling Business service

Wij zijn gespecialiseerd in revisie en onderhoud van de meest voorkomende type bowlingapparatuur op de markt. Daarnaast heeft ons bedrijf een behoorlijk aantal goede connecties in de markt om uw specifieke apparatuur op juiste wijze te kunnen onderhouden of repareren.

Heeft u de indruk dat uw apparatuur veel storingen heeft, dan kan het verstandig zijn een gespecialiseerd bedrijf als Bowling Business hier naar te laten kijken. Zo kunnen wij een plan opstellen met wat er gedaan kan worden en wat voor prijskaartje hier aan vast hangt.

In sommige gevallen kan dit betekenen dat uw machinepark een opknapbeurt nodig heeft, in andere gevallen kan een andere manier van werken van uw personeel al tot verbetering leiden. En nog weer in andere gevallen is het misschien de moeite, mede door ouderdom en de moeilijk te verkrijgen onderdelen, de apparatuur (deels) te vernieuwen of te updaten. Graag zijn wij u hiermee van dienst om een onafhankelijk oordeel te vellen, zodat er later geen spijt is van de gemaakte keuze. Wij zijn van mening dat een goede reputatie van levensbelang is, zeker in een kleine branche als deze.

Om een bowlingbaan storingsvrij te laten functioneren is goed onderhoud van levensbelang! Een goed uitgevoerd preventief onderhoudsplan zorgt ervoor dat er tijdens het bowlen zo goed als geen storingen optreden. De storingen die zich toch nog voordoen, zijn van dien aard dat deze eenvoudig en snel opgelost kunnen worden door hiervoor opgeleid personeel binnen uw onderneming. Hierdoor wordt de ergernis bij uw klanten tot een minimum beperkt en kan ook uw personeel gewoon zijn werk doen.

Bowling business bowling onderhoud

Full service voor uw bowling

Door het jarenlange onderhouds- en revisiewerk van ons bedrijf hebben we een uitstekend zicht op de prijs en levensduur van de verschillende producten die er op de bowlingmarkt beschikbaar zijn. Op deze manier kunt u profiteren van ons speciaal geselecteerde aanbod die de juiste mix van prijs/kwaliteit vertegenwoordigd. Hierbij ligt de nadruk op kwaliteit, zodat de producten minder vaak vervangen hoeven te worden. Natuurlijk kunnen wij u advies geven over het te vervangen onderdeel, zodat deze niet vroegtijdig stuk gaat.


Tevens zijn wij zelf bezig met het laten ontwikkelen en inkopen van ons eigen merk producten om te helpen aan het verbeteren van deze markt. Wanneer u bij ons de producten bestelt kunt u zelf een oordeel geven over het geleverde product, zodat ook ons aanbod telkens weer verbetert.

Image 1 Image 2
Volg ons op Social Media