Bowling merken en producten

Bowling merken en producten

U weet wat u wil: een goedlopend bedrijf waar uw klanten een leuke avond hebben zonder dat hun wedstrijd onderbroken wordt door een storing. Wij weten hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Stap 1 is het kiezen van de juiste merken en producten. Met onze know-how staan wij u bij en begeleiden u bij de aanschaf. Door onze connecties bij de verschillende leveranciers kan Bowling Business zeer snel leveren en installeren.

Lees meer
Bowling onderhoud

Bowling onderhoud

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhouds- en revisiewerk en hebben uitstekend zicht op de prijs en levensduur van de verschillende producten die er op de bowlingmarkt beschikbaar zijn. Samen met u maken we een onderhoudsplan en voorkomen dat onderdelen vroegtijdig stuk gaan of te laat vervangen worden en daardoor storingen en schade veroorzaken.

Lees meer
Bowling personeels training en coaching

Training en coaching

Veel kleinere storingen kan uw eigen technische dienst oplossen, met coaching en training helpen wij uw medewerkers hun vaardigheden te ontwikkelen. Daardoor kunnen zij hun capaciteiten beter benutten en hebben uw klanten minder oponthoud bij problemen. Uw medewerkers kunnen ervan op aan dat wij hen op afstand of ter plaatse ondersteunen bij grotere problemen. Deze investering in uw personeel levert vaak op korte termijn al meer winst op.

Lees meer
bowling investerings advies

Bowling investeringsadvies

Wilt u een bowling overnemen, uw huidige bowling uitbreiden of een nieuwe bowling beginnen? Een goed businessplan is de basis voor uw financiering en de start van uw project. Wij adviseren u uitgebreid en helpen u met het opstellen van een realistisch plan.

Lees meer
Bowling installatie

Bowling installatie

Bent u van plan om een bowlingcentrum te beginnen of uw bestaande onderneming uit te breiden met bowlingbanen? De ervaren monteurs van Bowling Business voeren uw project met de benodigde vakkennis uit. Of het nu gaat om bowling modernisaties of het verbouwen van uw bowling, elk project wordt met de nodige zorg opgevolgd.

Lees meer
Bowling genereren van nieuwe inkomsten

Veiligheid

De veiligheidseisen voor bowlingbanen zijn de afgelopen jaren flink verscherpt. Volgens de Arbo-wet bent u als werkgever verplicht om te zorgen voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Wij helpen u te voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer
Bowling veiligheid

Nieuwe inkomsten

Veel bowlings zijn onderdeel van een breder entertainment- of sportbedrijf en sommige combinaties werken beter dan andere, of zorgen ervoor dat maatregelen genomen moeten worden om storingen te voorkomen. Zo kan een zwembad voor een vochtigere omgeving zorgen waardoor machines een ander onderhoudsplan nodig hebben. Wij kunnen veel vragen van u beantwoorden en u helpen om ervoor te zorgen dat de extra inkomsten ook daadwerkelijk omgezet kunnen worden in winst.

Lees meer
Bowling logistiek en bedrijfsprodcessen

Logistiek en bedrijfsprocessen

Voorraadbeheer, duidelijke protocollen, goede afspraken tussen personeel onderling. Het is allemaal noodzakelijk voor een goedlopend bedrijf en verhoogd de veiligheid en het werkplezier van uw personeel. Soms zijn afspraken zo gegroeid, maar is de situatie inmiddels zo veranderd dat het niet meer goed werkt. Wij helpen u uw bedrijfsproces (weer) effectief en efficiënt te maken.

Lees meerVolg ons op social media